.
Gordon
zondag 5 juni 2022

Gordon ondergaat spectaculaire transformatie

Iedereen kan het

De zomer komt eraan en iedereen wil er goed uit zien. Velen gaan aan het sporten en diëten, zo ook de Nederlandse zanger Gordon. Hij speelde de afgelopen maanden heel wat kilo’s kwijt. Een resultaat dat hij graag deelt op zijn sociale media.

“Lieve mensen, ik dacht echt dat ik het niet meer zou kunnen, maar ik moet en zal deze strijd weer winnen. Samen met mijn trainer ben ik wederom van ver gekomen. Ik was uitgezakt, moe, obese. Maar vooral gedemotiveerd door allerlei factoren”, begint Gordon zijn bericht op sociale media.

“Ik heb mezelf enorm tekortgedaan en heb hier in Dubai eindelijk mijn rust en draai gevonden.” Gordon verhuisde vorig jaar naar Dubai om er zijn passie: ontwerpen en bedenken van businessformules en inrichten van huizen achterna te gaan.

Een verhuis die heel wat gelukkige momenten moest brengen bij Gordon. Maar ook het moment waarop het verkeerd liep met zijn nieuwe vriend. En dat zou wel eens één van de belangrijkste redenen kunnen zijn waarom de zanger zich liet gaan.

Met zijn post en transformatie wil Gordon de mensen graag een hart onder de riem steken. Volgens hem is het nooit te laat om er iets aan te doen en daar is hijzelf een mooi bewijs van. Gordon ziet er erg goed uit en kan op veel positieve reacties rekenen van zijn collega’s, schrijft Tv Familie.

Bio van Gordon

Meer Over:

Gordon