.
Gert Verhulst
dinsdag 23 november 2021

Gert Verhulst over probleemjaren van Viktor: “hij was een contactgestoorde puber"

"Vroeger was hij een contactgestoorde puber..."

Gert Verhulst heeft het nog steeds moeilijk als mensen hem complimenten geven. “Ik kan daar niet tegen. Ik krimp ineen, nog altijd. Ik wuif dat weg, word rood en begin over iets anders”, onthult de Studio 100-baas in Dag Allemaal. En dat is terug te brengen naar zijn jeugdjaren…

“Misschien omdat wij als kind weinig complimenten kregen thuis, ik ben dat niet gewoon”, geeft Gert Verhulst toe in het weekblad. “Ik geef zelf ook veel te weinig complimenten. Ik probeer daaraan te werken, want ik weet hoe belangrijk dat is.”

Al probeerde Gert Verhulst zijn eigen kinderen wel altijd te stimuleren: “Als ze met een tekening kwamen, vond ik die altijd prachtig, al trok ze op niks. Wat hebben ze eraan als je zegt: ‘Wat een lelijke vis heb jij getekend!’”

Ondertussen zijn Marie en Viktor opgegroeid tot prachtige volwassenen, al maakte Gert zich over Viktor soms zorgen: “Marie is altijd zelfverzekerd geweest, Viktor is vooral de jongste jaren opengebloeid. Ik weet niet wat daar gebeurd is. Vroeger was hij een contactgestoorde puber, nu komt die binnen en kan die een hele zaal beginnen te animeren”, klinkt het bij een trotse vader in Dag Allemaal.

Download onze app voor iOS of Android