.
Gert Verhulst    Viktor Verhulst
zaterdag 25 februari 2023

Gert Verhulst onthult nieuwe geheime investering

"Honderden mensen in België worden erg rijk"

"SPECIALE BERICHTGEVING: De meest recente investering van Gert Verhulst verbaast experts en maakt grote banken doodsbang", dat lezen we in een mail die de ronde gaat. "Belgen verdienen al miljoenen euro's vanuit huis door gebruik te maken van deze maas in de wet om rijk te worden. Maar is het legaal?", lezen we verder in de mail.

Laten we meteen met de deur in huis vallen, dit is de reinste onzin, meer zelfs, dit is oplichting. Trap er niet in!!!!

In de mail omschrijft men Gert Verhulst "als een brutale Vlaamse succesondernemer die geen blad voor de mond neemt en het er geen moeite mee heeft om eerlijk te zijn over de manier waarop hij zijn geld verdient."

Wees gerust, Gert Verhulst is rijk geworden door keihard te werken en te ondernemen. Niet door te investeren in bitcoin.

"Vorige week was hij te gast bij De Wereld Draait Door en hij sprak over een 'maas in de wet om rijk te worden'. Hij zegt dat deze nieuwe mogelijkheid iedereen binnen 3-4 maanden miljonair kan maken", lezen we verder in de mail.

"Gert Verhulst drukte iedereen in België op het hart snel van deze geweldige kans te profiteren voordat grote banken deze mogelijkheid voorgoed dwarsbomen. Een aantal minuten nadat het interview was afgelopen, belde Triodos inderdaad op om te voorkomen dat het interview met Verhulst zou worden uitgezonden. Maar het was al te laat", gaat de mail verder.

Geloof ons, dit is oplichting van begin tot einde. Gert Verhulst heeft hier werkelijk niets mee te maken.