You are here

Gert Verhulst onthult naam van zijn stalker

24/08/2019 19:20-

Gert Verhulst wordt gestalkt door zijn eigen zoon!

Gert en Viktor Verhulst zijn niet alleen vader en zoon, maar zijn ook beste vrienden. Dat verkondigen ze zowat in elk interview. Viktor geeft toe dat hij zijn vader soms bijna stalkt…

Gert Verhulst heeft zowel zijn zoon Viktor als zijn dochter Marie altijd veel vrijheid gegeven in hun jeugd. “Ik vond dat Viktor en Marie hun eigen keuzes moesten maken, daarom heb ik hen nooit in een bepaalde richting geduwd,” aldus Gert Verhulst in Het Belang van Limburg. “Ik vond het wel belangrijk om hen mogelijkheden en inzichten aan te reiken, in de hoop dat daar iets tussenzat dat hen aansprak.” Maar wanneer heeft Gert zijn rol als vader dan ingeruild voor die van beste vriend?

“Dat is organisch gegroeid,” klinkt het bij Gert. “Dat begint met samen een pint te gaan drinken en dan merk je dat je toch wel wat gemeenschappelijke vrienden hebt. En we sms’en mekaar elke dag.” En soms durft dat wel eens uit de hand lopen. Hoe is ‘t? Wat zijt ge aan ’t doen? Wat doet ge vanavond? Gaan we samen iets eten? Een bloemlezing van sms’jes die Gert naar Viktor stuurt. Heel wat kinderen zouden dergelijke berichtjes van hun ouders vervelend vinden, maar Viktor niet. Integendeel…

“Ik denk dat zeventig procent van het sms-verkeer tussen ons van mij komt. Het is nog net niet stalken. Want als hij niet meteen antwoordt, stuur ik hem tien vraagtekens,” lacht Viktor Verhulst. “Ik ben dan ook een leuke vader, hé,” voegt Gert Verhulst er droogjes aan toe. Maar Gert kent Viktor goed genoeg om te weten waarom zijn zoon hem soms haast stalkt: “Weet je wat het is? Ik ben niet graag alleen, maar Viktor heeft dat nog veel erger: die kan geen moment alleen zijn. Dus, als hij geen antwoord krijgt op zijn berichten, is het grote stress,” onthult Gert in Het Belang van Limburg.

Viktor Verhulst geeft ook toe dat hij altijd eerst zijn vader zal contacteren als hij met een vraag of een probleem zit. Daarin is Viktor duidelijk: “Ons vader is de eerste in lijn: ik zal hem altijd eerst contacteren,” klinkt het bij Viktor in HBVL. Doet hij dan niet liever eens beroep op vrienden? “Geen slecht woord over mijn vrienden, maar je weet hoe dat gaat: ze komen en gaan. Zo zit het leven nu eenmaal in mekaar. Maar ons vader is ons vader: hij is er altijd geweest en zal er altijd zijn. Da’s iets waar ik heel veel waarde aan hecht.”

Gert Verhulst komt tussen en laat zijn mening horen: “Viktor, ik ga er niet áltijd zijn, hé.” Maar toch wil Viktor van geen wijken weten: “Nee, op een dag is dat gedaan, dat weet ik. Maar laten we daar nog maar niet aan denken,” aldus Viktor Verhulst. Viktor komt voor raad altijd aankloppen bij zijn vader, maar Gert twijfelt of Viktor die raad wel nodig heeft: “Ik weet niet of Viktor wel zoveel goeie raad nodig heeft. Hij is verstandig genoeg om zelf keuzes te maken. Meer dan luisteren en een klankbord zijn, kan ik niet doen,” besluit Gert Verhulst zijn betoog in Het Belang van Limburg.

Meer nieuws over:

Gert Verhulst, Viktor Verhulst

Gerelateerde foto's:

Dancing With The Stars - 7

Viktor Verhulst - Lint - 03/11/2019

Dancing With The Stars - 6

Viktor Verhulst - Lint - 27/10/2019

Dancing With The Stars - 5

Viktor Verhulst - Lint - 20/10/2019

Dancing With The Stars - 4

Viktor Verhulst - Lint - 13/10/2019

Dancing With The Stars - 3

Viktor Verhulst - Lint - 06/10/2019

Dancing With The Stars - 2

Viktor Verhulst - Lint - 29/09/2019

Dancing With The Stars - 1

Viktor Verhulst - Lint - 22/09/2019

K2 zoekt K3 Persconferentie Finale

Gert Verhulst - Schelle - 28/09/2009

Gerelateerde bio's: