.
Jos Verhulst, Ellen, Gert Verhulst
zaterdag 3 juli 2021

Gert Verhulst: “mijn moeder trok zich dat allemaal heel erg aan”

"Ik heb lang alles weggestoken..."

Gert Verhulst heeft lang het gevoel gehad dat hij een dubbelleven leidde. “Ik heb lang alles weggestoken omdat ik bang was wat andere mensen zouden denken”, bekent de Studio 100-baas in Gazet van Antwerpen.

Als BV komt alles wat je doet in de boekskes terecht en vooral zijn moeder had het daar moeilijk mee. “Vooral mijn moeder volgde altijd de boekskes en trok zich alles heel erg aan. Dat heeft wel invloed”, geeft Gert toe in het dagblad.

Pas na de dood van zijn ouders heeft Gert Verhulst die gedachte los kunnen laten. En in De Verhulstjes krijgen we alles te zien. En Gert heeft op dat moment nooit getwijfeld om de camera’s in zijn woonkamer binnen te laten…

“Ik had geen goesting om ieder jaar te zeggen: ik ga naar Zuid-Frankrijk, zonder te zeggen waar en hoe en wat”, doet Gert Verhulst zijn verhaal in Gazet van Antwerpen. “Ik heb lang alles weggestoken omdat ik bang was wat andere mensen zouden denken. Daardoor had ik het gevoel dat ik een dubbelleven leidde.” Maar dat gevoel heeft Gert ondertussen achter zich kunnen laten.

“Terwijl ik nu denk: dit ben ik. Als je dat niet leuk vindt of je vindt me een dikke nek of je vindt dat ik te veel geld heb, dan ga ik me dat op mijn 53ste niet meer aantrekken.” En dat voelt als een bevrijding, geeft de Studio 100-baas toe.

“Toen ik mijn eerste Mercedes kocht, parkeerde ik die om de hoek. Het zit bij ons ingebakken om niet uit te pakken met je rijkdom, maar het is ook heel vermoeiend. Ik weet wat ik gedaan heb om te staan waar ik nu sta, en ik ben daar fier op”, besluit Gert Verhulst in gazet van Antwerpen.