.
Gert Verhulst
vrijdag 12 april 2024

Gert Verhulst: “Ik merk bij ouders wel en soort gêne”

Maar hij vindt het een compliment

Hoewel ‘Samson & Gert’ een afgesloten hoofdstuk is, kan je er in Plopsaland De Panne toch niet om heen. Maar daar heeft Gert Verhulst een goeie reden voor.

“Het is niet omdat Marie nu de fakkel heeft overgenomen dat je het verleden moet uitwissen. Ook figuren als mevrouw Praline zullen in het park blijven staan. Het grappige is wel dat de jongste kinderen niet meer weten wie ik ben. Dan bemerk ik bij hun ouders wel een soort gêne, want zij zijn wel met Samson & Gert opgegroeid. Maar dat is nergens voor nodig, ik vind dat juist een mooi compliment”, zegt Verhulst in Story.

Gert heeft al veel mooie dingen mogen doen in zijn leven en heeft al heel wat mooie kansen gehad. Toch is zijn leven net zoals dat van iedereen een echte rollercoaster met hoogte- en dieptepunten.

“Ik zit eigenlijk al heel lang op een hoogtepunt, maar het leven zit nu eenmaal vol verrassingen. Er kan altijd iets gebeuren dat je niet ziet aankomen, dus moet je steeds voorzichtig zijn en hopen dat je dat geluk kan vasthouden. Maar momenteel is mijn leven volledig op orde. Dat is een heel fijn en rustgevend gevoel.”