.
Viktor Verhulst en Gert Verhulst in The Masked Singer
zaterdag 6 november 2021

Gert Verhulst én Viktor samen in The Masked Singer

Wat een fantastisch duo!

Op vrijdagavond kan je in Nederland niet alleen naar 'K2 Zoekt K3' kijken, op RTL4 loopt ook 'The Masked Singer'. En daarin werden vrijdagavond Viktor en Gert Verhulst ontmaskerd. De twee waren in het succesprogramma te zien als twee papegaaien. En werkelijk niemand van het panel had door dat vader en zoon Verhulst voor hen stonden te zingen. Gert had in de aanloop van de opname zijn Nederlands accent wat bijgeschaafd.

Even voor alle duidelijkheid: Gert en Viktor waren geen deelnemers, zij deden 'gewoon' een gastoptreden tijdens het programma. De kans is groot dat Gert Verhulst nog een eitje te pellen heeft met panellid Gerard Joling. Die vertelde namelijk dat het duo zeker geen zangers waren.

“Ze dachten dat ik René Froger was. Ik heb niks tegen René Froger, ik vind René Froger nog altijd een topzanger, maar ik denk dat ik wel vier keer in hem pas. Dat vond ik wel een beetje een belediging. En toen zeiden ze ook nog 'Het zijn geen mensen uit de showbizz. Ik heb in mijn leven denk ik 5.000 shows gegeven! Wat een rotavond, zeg", lacht Gert Verhulst.

Download onze app voor iOS of Android