.
News Image

Gert Verhulst: 'Dan kennen we het nieuwe baasje van Samson'

Gert Verhulst onthult datum bekendmaking van zijn opvolger.


Op zaterdag 21 december aanstaande kennen we de opvolger van Gert Verhulst bij Samson & Gert. Tijdens de allereerste afscheidsshow in het Studio 100 Pop-Up Theater te Puurs maken we mijn opvolger bekend, glundert Gert Verhulst tijdens een interview met de Showbizz-Site.

In maart van dit jaar kondigde Gert Verhulst aan dat hij er later dit jaar mee zou stoppen. Het scenario en de tekeningen voor de decors zijn klaar, de eerste orkestrepetitie is ondertussen achter de rug. Speciaal voor deze show haalt Gert Verhulst straf uit. Het gaat om nieuwe medley's, allemaal stukjes die in elkaar geklutst worden. Voor een oude man zoals ik is het moeilijk om dat allemaal te onthouden, grapt Gert Verhulst. Die afscheidsshows worden heel speciaal, vooral voor Gert Verhulst én zijn opvolger. Die man/vrouw zal dan het baasje van Samson worden, er rust dus een grote verantwoordelijkheid op de schouders van de opvolger.



Opvallend is dat bijna niemand uit de entourage en vriendenkring van Gert Verhulst de naam kent van de opvolger bij Samson en Gert. We kondigen de opvolger aan tijdens de eerste show op zaterdag 21 december aanstaande. Hoe dat precies zal gebeuren, daarvoor moet je komen kijken. De opvolger zal in iedere show te zien en te horen zijn, bevestigt Gert Verhulst.