.
Gert Verhulst, Ellen Callebout, Marie Verhulst, Viktor Verhulst
dinsdag 20 februari 2024

Gert Verhulst bevrijdt heldhaftig zijn opgesloten schoondochter

Ze zat vast

In ‘De Tafel van Gert’ is er niet alleen plaats voor serieuze onderwerpen en verhalen, maar ook voor af en toe eens een leuke anekdote. Ook Gert Verhulst vertelt af en toe wel eens een verhaal wat hij de mensen niet wil onthouden.

Zo wist hij te vertellen dat hij een tijdje geleden ging eten met zijn zoon Viktor Verhulst en schoondochter Sarah Puttemans. Op een bepaald moment moest Gert zijn schoondochter uit een wel heel benarde situatie redden.

Puttemans was naar het toilet, maar bleef volgens de twee mannen wel heel lang weg. Tot Viktor een bericht kreeg van zijn lief met de melding dat ze vast zat in het wc-hokje.

Nadat alle kleine middelen en manieren waren geprobeerd om de deur van het hokje te openen, werden de grote middelen ingezet en heeft Verhulst de deur dan maar ingebeukt om zijn schoondochter te kunnen bevrijden.

De tafelgasten waren behoorlijk verbaasd over de drastische actie die Gert ondernam om Sarah te bevrijden, maar hij verzekerde iedereen ervan dat alle mogelijke oplossingen waren geprobeerd om de vrouw zonder veel schade te maken aan de deur, waren geprobeerd.