.
News Image

Gert Late Night: “We hopen op een normaal seizoen”

Komen er weekgasten of niet?


Er is goed nieuws voor de fans van ‘Gert Late Night’. Dat het nieuwe seizoen van het programma met Gert Verhulst en James Cooke meteen na de zomer zou starten, dat was al bekend. Maar in welke vorm? Dat is dé grote vraag. Daarover valt één van de weken een beslissing. In Gazet Van Antwerpen reageert Lies Maesschalck van VIER dat het programma na de zomer hoe dan ook op antenne gaat. “Of we dat volgens de oude formule doen, of opnieuw in een aangepaste versie zoals vorig seizoen, die knoop hakken de midden augustus door”, klinkt het.



Seizoen 8 zou begin september starten en mogelijk komen er dus opnieuw weekgasten die op de boot blijven slapen. ““Gert die 's ochtends met zijn gasten ontbijt, James die weer wat reality in het programma steekt … Maar dat is nu nog koffiedik kijken”, klinkt het verder.



Uiteraard hebben Gert en James ondertussen ook al een plan b. “Lukt dat niet, dan panikeren we niet. We hebben vertrouwen getankt uit die coronaversie. Het was even aanpassen, maar de kinderziektes waren snel verholpen. En de kijkcijfers zeggen genoeg: het was ons best bekeken seizoen ooit”, klinkt het bij VIER.