.
News Image

Gene Thomas speelt in Piaf

Romanticus is nogal artistiek.
Momenteel speelt Gene Thomas in de musical Piaf. Er werden reeds 25.000 tickets verkocht. Op 6 en 8 mei zijn er nog extra voorstellingen waar er nog tickets voor zijn die je kunt bestellen via www.sherpa.be. Edith Piaf zou in 2015 namelijk 100 jaar zijn geworden en daar wou men iets speciaals voor doen. De rol van Piaf wordt vertolkt door Els De Schepper. Gene speelt dan weer Marcel Cerdan, een wereldkampioen boksen vertelt hij aan “Jet”. Deze rol vergde wel wat training om zijn lichaam te kunnen evenaren.

Gene vertelt in dat interview ook nog over zijn relatie met manager Kristel van K3. Zo schreef hij in 2003 het nummer “Voor haar” voor zijn partner. Tijdens de show “K3 zoekt K3” zong Gene een romantische pianoversie van dat nummer. Dit nummer leverde hem opnieuw succes op in Vlaanderen en Nederland.

Vroeger maakte Gene deel uit van X-Session. Daar ging uiteindelijk iedereen zijn eigen weg. Danser Serge Mungiele is toen gestart als DJ en Gene Thomas dus als popzanger. Ondertussen werken beide heren weer samen. DJ Crazy Sir G, zoals Serge zijn DJ-naam luidt draait de plaatjes en Gene zingt dan zijn bekendste nummers en wat meezingers.
In de Eregalerij van Radio 2 bracht Gene met vrouw Kristel eens een duet, maar dat was slechts eenmalig. Er zijn geen plannen om duetten te zingen met zijn eigen vrouw wegens beiden hun eigen carrière.

Thuis heeft Gene een eigen studio en daar schrijft hij zelf muziek en kan hij zelf videoclips maken waar hij dan speciale effecten aan kan toevoegen. Zelfs schilderen kan hij. Eigen schilderijen hangen thuis, maar nu schildert hij vooral op aanvraag. Zo werd er zelfs een werk geveild voor 1000 euro.

Download onze app voor iOS of Android