.
News Image

Gella Vandecaveye goes lifestyle

Van Olympisch topatlete naar succesvolle ondernemer. Dat viert Gella in dit Olympisch jaar in stijl.


Gella, die 12 jaar geleden de topsport voorgoed vaarwel zei, heeft ondertussen helemaal niet stil gezeten en doet dat nog steeds niet. Van judoka met 2 Olympische medailles (zilver en bons), leerde ze zich kennen als succesvolle businessvrouw. Ze startte een eigen bedrijf op, PR en Sport consulting Gella Vandecaveye, geeft lezingen over haar reisverhalen, doet allerhande (sportieve) activiteiten voor het goede doel, is ambassadrice van een aantal verenigingen en ga zo maar door.

Op zondag 24 april organiseert dit manusje van alles, in aanwezigheid van tal van Bv’s, politici, Olympische atleten, bedrijfsleiders, pers e.d. meer, een evenementennamiddag met clinics en workshops. Omdat sport, health & beauty, food & drinks, fashion, een snuifje luxe enz. hand in hand gaan. Omdat wellbeing steeds belangrijker wordt. Omdat het een Olympisch jaar is. Kortom: omdat netwerken altijd nuttig is en het steeds een blij weerzien is…

De presentatie wordt verzorgd door Anne De Baetzelier, Nicolini Magic zorgt voor de “magische” toets met zijn goochelshow. Place to be: Hotel Ramada Plaza Antwerpen, 14u.(l.t.)


Download onze app voor iOS of Android