.
News Image

Gella Vandecaveye & Gentse Leievaarders op pad

Dit jaar vieren de Gentse Leievaarders (GLV) hun 40e verjaardag en doen ze dat in stijl, samen met Beyond the Moon families en talrijke genodigden.


Om hun 40e verjaardag te vieren hebben de Gentse Leievaarders samen met Gella Vandecaveye het genoegen om jullie uit te nodigen voor een event langs en op (*) de Leie op zaterdag 13 juni 2015.



Gella zet als Ambassadrice van Beyond the Moon, samen met Patrick, Dirk en Emanuel, haar schouders onder een uniek samenzijn. Naast de zieke kinderen, hun familie en de nodige medische bijstand, nodigen ze ook een aantal sponsors uit. De verwachting is dat ze een vloot zullen hebben van een zestal kilometer lang, bestaande uit een 60-tal jachten met een 250 à 300 opvarenden.



Ze hopen ook langs het water en op de bruggen over de Leie, vele enthousiastelingen te kunnen begroeten. Niets meer hartverwarmend, dan vrolijk toewuivende sympathisanten. De kinderen en families zullen jullie eeuwig dankbaar zijn!



Een volledig programma met schitterende randanimatie hebben ze reeds in elkaar geknutseld. Dit alles wordt gevolgd door een verzorgde barbecue en muzikaal avondvermaak. Kortom, een niet te missen gelegenheid om samen te genieten van quality time met het ganse gezin!



De plaatsen zijn beperkt en er dient vooraf betaald te worden om uw registratie te bevestigen. De opbrengst van dit evenement gaat integraal naar Beyond the Moon, omdat ze samen sparen om een familie met een ernstig ziek kind een Beyond the Moon vakantie te bieden, ver weg van de ziekenhuizen en de dagelijkse behandelingen.



Samen met de organisatoren en de leden van de GLV kijken ze er alvast naar uit om jullie te verwelkomen!



Programma:

- Vanaf 11u30: parkeer uw wagen op de gratis parking van de Blaarmeersen

- 12u30: verwelkoming en randanimatie

- 13u30: enkel voor de Beyond the Moon families: praktische informatie over de boottocht en de toekenning van de boot en schipper

- Rond 14u: vertrek van de boottocht

- Rond 16u-16u30: boten meren aan in de jachthaven

- Vanaf 16u30: sfeermuziek, randanimatie voor kinderen door Fantasy-Worldwide en Clown Flipo en BBQ

- 20u: aanvang avondprogramma (voor zij die vooraf geen BBQ boeken) met optredens vanThe Bats en Kenny Jacowick. Kunstenaar Jesse Van Gompel maakt ondertussen een groot schilderij bestaande uit verschillende panelen. Elk paneel wordt apart verkocht, de volledige opbrengst gaat naar Beyond the Moon.

- 23u30: einde event en laatste pendelbus terug naar de parking



Voor wie geldt dit programma?

- Schippers en leden van de Gentse Leievaarders en hun gezin

- Beyond the Moon families uit Vlaanderen en Nederland

- Genodigden door schippers en leden van de Gentse Leievaarders

- Sponsors en partners van de event

- Beyond the Moon teamleden & vrijwilligers

- Sympathisanten

(*) Op de Leie zelf is het een exclusieve zomerse boottocht o.l.v. enthousiaste schippers van de GLV die enkel wordt aangeboden aan families die reeds van een Beyond the Moon gezinsvakantie hebben genoten.



Meer info: www.gella.be - http://events.beyondthemoon.org/boottocht2015 - https://www.facebook.com/GellaVandecaveye - https://www.facebook.com/beyondthemoon.org



(l.t.)