.
News Image

Geert Hoste maakt opvallende comeback op televisie

Geert Hoste binnenkort weer te zien in populair televisieprogramma.


Geert Hoste zal in het volgende seizoen van De Slimste Mens ter Wereld te zien zijn als jurylid. Voor Geert Hoste is het een opvallende comeback naar televisie, maar in Dag Allemaal onthult hij dat hij waarschijnlijk nooit nog op een podium zal staan. Een terugkeer van zijn eindejaarsconferences lijkt dan ook uitgesloten.

“Ik heb een streep getrokken onder mijn conferences, onder in het theater staan,” aldus Geert Hoste in Dag Allemaal. “Ik denk niet dat ik dat nog ga doen. Al zeg ik nooit nooit. Als een artiest van het podium stapt, is het niet altijd duidelijk of de voorstelling afgelopen is of dat het pauze is,” lacht de komiek. “Maar voorlopig is er in mijn hoofd geen plaats meer om ja te zeggen tegen nieuwe conferences.”

Op televisie zullen we Geert Hoste binnenkort wel opnieuw aan het werk zien. Hij zetelt voor de eerste keer in de jury van De Slimste Mens ter Wereld. De druk van Erik Van Looy werd té groot, lacht Geert Hoste. “Ik ben overstag gegaan. Niet als kandidaat, maar als jurylid om ervoor te zorgen dat Erik bij de les kan en zal blijven.”