.
News Image

Geert Hoste maakt het land beter vanaf 14 november

Geert Hoste overloopt de actualiteit, van babypanda Tian Bao tot de Pokémon Go-hype.




Op maandag 14 november start het nieuwe Geert Hoste maakt het land beter op Eén. Daarin overloopt komiek Geert Hoste actuele onderwerpen zoals de eerste Belgische geboorte van een panda, het succes rond Thuis en dé hype van het jaar: Pokémon Go. Maar ook typisch Belgische onderwerpen komen aan bod: hoe zit het met de kennis van ons volkslied, zijn de Belgen een goed gekleed volk, en hoe zit het met onze hygiëne?



Op al die vragen geeft een ruime selectie van Vlaanderens meest besproken figuren graag een antwoord. Aan het woord komen onder meer Danira Boukhriss, Willy Naessens en Ben Weyts.

Ook onbekende Vlamingen krijgen in Geert Hoste maakt het land beter de kans om hun zegje te doen. In de elevator pitch geven ze gedurende de rit van de lift hun eigen visie bloot over hoe zij België zouden verbeteren.



Daarnaast is er de wekelijkse rubriek Geert maakt het goed, waarin Geert met een boeket bloemen op stap trekt om het goed te maken met diegenen waarmee hij in het verleden wel eens de draak heeft gestoken. En daar mag het Koninklijk Paleis uiteraard niet bij ontbreken.

Geert bekijkt ook in welke mate zijn conferences voor verandering hebben gezorgd in ons land. En hij lanceert wekelijks een nieuwe, toepasselijke hashtag.



Geert Hoste maakt het land beter: elke maandag vanaf 14 november om 21.25 uur op Eén.