.
News Image

Geen twee zonder drie voor de zusjes Eestermans in The Voice!

Na de deelname van Lori en Demi Eestermans aan de eerste editie van The Voice van Vlaanderen vorig jaar en opnieuw Demi die met meer succes een herkansing kreeg dit jaar, is het The Voice-verhaal van de zussen Eestermans van de meidengroep About E, in 2007 winaar van 'Supertalent in Vlaanderen' op VT4, nog altijd niet helemaal uitgeschreven... Er is er nog eentje op komst!

Ook Tillia, met haar 24 de oudste van de zussen Eestermans en al jaren erg actief op het 'you tube-kanaal', is immers vast van plan om op haar beurt voluit haar kans te gaan bij de eerstvolgende editie van The Voice van Vlaanderen (n.v.d.r. vermoedelijk in het voorjaar van 2015). Op de ongebreidelde steun van mama Caroline en haar zussen kan ze daarbij alvast rekenen! We hebben er vast vertrouwen in dat ook de deelname van Tillia niet onopgemerkt voorbij zal gaan in de volgende editie van The Voice van Vlaanderen.

Haar jongere zussen Lori (21) en Demi (19) namen allebei deel aan de allereerste editie van The Voice die voor Lori eindigde in de tweede liveshow, ondanks een goede prestatie en lovende commentaren van de coaches. Demi haalde toen wel ook de Blind Auditions maar niemand draaide en dus mocht ze dit jaar een nieuwe kans wagen en dit keer met veel meer succes want liefst alle vier de coaches draaiden nu en even kreeg ze zelfs de titel van superfavoriet toegedicht. Demi zou uiteindelijk de halve finale net niet halen.

Onder de naam Feestermans waren de zussen ooit een sensatie op de sociale netwerksite Netlog .Na in 2007 de talentenjacht 'Supertalent' gewonnen te hebben, waren ze te gast bij MNM en Jim tv. Demi, Lori en Tillia Eestermans kregen een platencontract bij Sony en gingen verder als About E waarmee ze de hit: 'Dysfunctional' scoorden. Wie de drie na lange tijd nog eens samen als 'About E' wil zien performen kan op 28 juni terecht op de finale van Mister Gay Vlaanderen 2014 in Antwerpen.

Bio van About E

Meer Over:

About E