.
News Image

Geen prins maar wel internet voor nieuwe sprookjesprinses

Er was eens… wordt gekke sprookjesmusical.


Geen prins, liever internet voor Rapunzel, Assepoester, Sneeuwwitje en Doornroosje. Dat is het uitgangspunt van de nieuwe sprookjesmusical “Er was eens…” waar de gekende prinsessen verslaafd zijn aan hun smartphone.



Een topcast voor deze nieuwe productie van Deep Bridge. Tinne Oltmans (Doornroosje), Helle Vanderheyden (Assepoester), Shauni Rau (Rapunzel) en Anne Van Opstal (Sneeuwwitje) zijn de prinsessen van dienst en van hun kwade tante, een heks, krijgen ze een smartphone cadeau. En dat is natuurlijk de hedendaagse vloek die de prinsessen zal treffen tot in het diepste van hun ziel! Verslaafd aan het internet gaan ze niet meer op zoek naar een prins zodat ze het koninkrijk niet kunnen voortzetten… Loopt dit wel goed af?



Elke prinses heeft zo haar eigen verslaving. Assepoester houdt van boederijapps zoals Farmville, Doornroosje kickt dan weer meer op dansfilmpjes op Youtube, Sneeuwwitje is verlekkerd op foodblogs en Rapunzel heeft een Youtube-kanaal waarop ze kapsels toont.



Er was eens… is een modern sprookje met veel eigen invulling van de prinsessen die de zeemzoete liedjes ook omgeruild hebben voor een stoere lading pop en rock waarin ze hun stembanden mogen openzetten.



Er was eens… gaat op 22 september in première in de Stadsschouwburg te Antwerpen.


Bio van Tinne Oltmans, Shauni Rau, Anne Van Opstal en Helle Vanderheyden