.
Frans Bauer
zondag 8 mei 2022

Frans Bauer: “Toen voelde ik me Frans De Kabouter, erg klein”

"Opnieuw achter die ziekenwagen, opnieuw die onderzoeken"

Het is een moeilijke periode ten huize Bauer. Mariska, met wie Frans al 30 jaar lief en leed deelt, kreeg op 4 januari van dit jaar een herseninfarct. Ze kroop volgens dokters door het oog van de naald, maar is stilaan aan de beterhand. Hoe het gezin die plotse tegenslag heeft aangepakt, vertelt Frans aan Het Laatste Nieuws.

“Het was een gezellige nieuwjaarsperiode en we hadden pret om het nieuwe jaar te vieren”, aldus Frans. “Plots begon Mariska met dubbele tong te praten en even later verloor ze het gevoel in haar arm en gelaat. Ik belde een arts en momenten later reed ik achter een ziekenwagen naar het ziekenhuis”, vertelt hij daarover.

Gelukkig gaat het ondertussen de goede kant op met Mariska. “Ik heb haar al die tijd verzorgd en nam het huishouden op mij. Best een lastige periode, maar ik doe dat met veel liefde”, zegt Frans. Toch waren nog niet alle problemen van de baan. “Onlangs ging het weer even fout. Door een bijwerking van de medicatie werd ze opnieuw duizelig en herviel ze een keer. Opnieuw achter die ziekenwagen, opnieuw die onderzoeken. Op zo'n moment voel je je niet langer Frans Bauer, maar Frans De Kabouter, zo klein”, aldus de aangeslagen zanger.

Download onze app voor iOS of Android

Bio van Frans Bauer

Meer Over:

Frans Bauer