.
Frank Van Erum
woensdag 4 mei 2022

Frank Van Erum: “geholpen door een wildvreemde toerist”

Ze wilden het geslacht niet kennen

Frank van Erum en zijn vrouw Valérie verwachten binnenkort een tweede kindje. Frank heeft al 2 kinderen uit een vorige relatie, voor hem wordt het dus zijn vierde spruit. Iedereen ten huize Van Erum is door het dolle heen en de oudste dochter stond al te poppelen om een gender reveal party te organiseren.

“Mijn oudste dochter had gevraagd of ze een gender reveal party mocht organiseren – zonder dat ik of Valérie het geslacht op voorhand zouden weten. Maar dat was makkelijker gezegd dan gedaan. Mijn vrouw is huisarts, dus ze kent het formulier van zo’n NIPT-test als haar broekzak. We waren op vakantie en konden niet anders dan de bewuste mail te openen om deze te bekijken”, doet Frank zijn verhaal in Primo.

Omdat ze het geslacht absoluut niet mochten weten van de oudste dochter, moesten ze op zoek naar een oplossing. “We hebben toen aan een wildvreemde toerist gevraagd om de mail naar mijn oudste dochter door te sturen. Mijn vrouw en ik zijn het dus echt pas te weten gekomen op de gender reveal party die Auke na onze reis georganiseerd had.”

Bio van Frank Van Erum

Meer Over:

Frank Van Erum