.
News Image

Frank Van Erum beleefde moeilijke start van zijn huwelijk met Valérie

“In het begin praatten we vaker over mijn scheiding dan over ons.”

Frank Van Erum is ondertussen vijf jaar getrouwd met huisarts Valérie Van den Berghe. In Story geeft de voormalige Thuis-acteur toe dat de start van hun huwelijk een hobbelparcours was.

“Omdat ik uit een moeilijke echtscheiding kwam, waren er tijdens onze eerste huwelijksjaren wel wat struikelblokken,” geeft Van Erum toe. “Onze gesprekken gingen vaak meer over mijn scheiding dan over ons.”

De 42-jarige acteur geeft toe dat hij heeft moeten leren om het verleden los te laten. “Nu gaat het er veel relaxter aan toe.”

Ook de opvoeding van de kinderen zorgde voor meningsverschillen. Frank en Valérie hebben samen een vierjarig dochtertje Amélie, maar Frank heeft ook twee tienerkinderen uit zijn vorige huwelijk.

“De opvoeding van mijn kinderen was ook vaak een issue tussen Valérie en mij. We delen bijna altijd dezelfde visie over wat we van kinderen verwachten, maar we hebben een andere mening over de manier waarop we tot een resultaat willen komen,” klinkt het bij Frank Van Erum.

Toch heeft het koppel in die moeilijke jaren er nooit aan gedacht uit elkaar te gaan. “Nu heb ik het gevoel dat alles goed gaat. Ik heb nog altijd zin om thuis te komen, wat in vorige relaties niet altijd het geval was,” onthult Frank Van Erum in Story.