.
Frank Galan
dinsdag 29 juni 2021

Frank Galan tovert een lach op jouw gezicht

Eindelijk een nieuwe single én optreden!

Frank Galan zet de zomer in met een enorm aanstekelijke melodie. “Lach ” is een meezinger van formaat en een oorwurm die tijdens de zomermaanden het optimisme van velen zal opkrikken. "Met deze nieuwe productie wil ik het monotone patroon van het afgelopen jaar doorbreken. Op ieders gezicht een mooie lach toveren, is één van mijn doelen. Het was dan ook een makkelijke beslissing om voor deze titel te kiezen", zegt een uitgelaten Frank Galan.

'Deze originele song past volgens mij helemaal bij het imago dat ik wil uitstralen, zuiders en temperamentvol. Ik wil mijn Nederlandstalig repertoire uitbreiden. In het verleden zong ik vooral Spaanstalige en andere meertalige nummers. De Nederlandse taal is opnieuw helemaal hot en ikzelf vind het ook zo'n prachtige taal om in te zingen."

Ook voor Frank Galan was afgelopen jaar vervelend, maar we zetten stevig koers naar betere tijden. "Bij het horen van deze nieuwe plaat ben je meteen gevaccineerd met een dosis zonneschijn en vrolijkheid. Na 30 jaar carrière ben ik nog steeds even enthousiast en voel ik mijn passie voor muziek meer dan ooit tevoren", zegt Frank.

De zomer kan eindelijk beginnen met deze smaakmaker van een single. De nieuwe single 'Lach' bevordert tevens ook je conditie door het opzwepende ritme en tempo. Vreugde, vriendschap en vooral samen genieten, dat zijn de ingrediënten van deze nieuwe single volgens Frank Galan.

'Lach', de nieuwe single van Frank Galan, kan u beluisteren op alle grote streamingplatformen.

Bio van Frank Galan

Meer Over:

Frank Galan