.
Frank Galan
dinsdag 25 oktober 2016

Frank Galan is verliefder dan ooit

Is reeds 15 jaar samen met vrouw Christel.


Een hele tijd ging het niet zo goed met de gezondheid van Christel Galan. Gelukkig is het nu volgens Frank heel erg goed met haar. “Ze lijkt wel herboren en straalt helemaal op het podium” volgens de populaire zanger in het programma Ment op zondag.

Ondertussen staat het koppel ook voor 90 procent samen op het podium. Toen ze elkaar leerden kennen was Christel trouwens nog geen zangeres. Op een gegeven moment besloot ze om twee jaar en een half zangles te volg en mét succes.

In Duitsland merkten ze Christel's talent al snel op, waarna ze al snel de moed vond om het daadwerkelijk te proberen. Zoveel jaren verder heeft Christel al meer fans achter zich dan Frank naar verluidt.

Het koppel is ondertussen reeds 15 jaar samen, waarvan 13 jaar getrouwd. Nu beleven ze het hoogtepunt in hun relatie volgens Frank Galan, want ze zijn verliefder dan ooit.

Reeds twee duetten namen ze samen op en er komt zeker nog een derde aan. Richting Kerstmis zal er trouwens een Zuiderse meezinger uitgebracht worden in duetvorm.

Op 21 december trekken Frank en Christel Galan naar Benidorm met hun internationale repertoire. Dan zullen ze zich bevinden tussen wereldsterren als Rick Astley en Il Divo.



Ook solo werkt Frank Galan aan een nieuw project. Eigenlijk is hij er al jaren mee bezig om eens een Franstalig album te maken en dat gaat er zeker nog van komen. Momenteel luistert zijn nieuwe single naar de naam “En Chantant”, een nummer van Michel Sardou. Dit is een authentiek nummer en veel te mooi om te vertalen in bijvoorbeeld het Spaans, aldus Frank Galan.



Tekst: Nico Vanaken

Bio van Frank Galan en Christel Galan

Bio van Michel Sardou

Meer Over:

Michel Sardou