.
News Image

Frank & Christel Galan in duet

Frank Galan in duet met de vrouw van zijn leven.


Nu Valentijn er aankomt, is een beetje romantiek mooi meegenomen. Frank Galan trok onlangs naar de studio voor de opnames van een duet met niemand minder dan zijn echtgenote Christel. Het prachtige koppel is ook te gast tijdens de opnames van de Vlaamse Top 10 van Ment TV waar ze het nummer ‘Jij bent er maar éénmaal voor mij’ zullen brengen. Het nummer is nu al te koop op iTunes.

Voor Frank Galan was 2015 een zeer succes vol jaar. De singles ‘Cheerio’ en ‘Delilah’ kenden heel wat bijval en stonden dan ook hoog genoteerd in de Vlaamse Ultratop 50.

Onlangs dook Frank samen met zijn vrouw Christel de studio in om een romantisch duet op te nemen. Het is trouwens niet voor het eerst dat ze dat doen. In 2010 namen ze ‘Eerst een cappuccino, dan een beetje vino’ op; een vrolijk up temponummer waarbij Christel voor het eerst liet zien wat ze in haar mars had. Het koppel koost deze keer voor een romantische bewerking van het nummer ‘Aber dich gibt’s nur einmal für mich’ van de Nilsen-Brothers. Het nummer werd in een Nederlands en Spaans jasje gestopt en past perfect bij de romantiek van Valentijn.

Download onze app voor iOS of Android