.
News Image

Focus voor seizoen 2 van Safety First

VTM gaat van start met een fonkelnieuw seizoen...
In het eerste seizoen leerden we het team van Safety First kennen als 4 onbekwame bewakingsagenten die keer op keer falen, incasseren en dan weer recht krabbelen, dankzij hun vriendschap. Om dan opnieuw te vallen. En dat doen ze nog steeds in het tweede seizoen, waar het team acht nieuwe veiligheidsopdrachten staat te wachten. En deze keer opereert Safety First vanuit het nieuwe hoofdkwartier: de living van moeder Porrez (terugkerende gastenrol voor Sien Eggers).

De eerste opdracht? Bobbejaanland beveiligen. Voor Dirk (Bruno Vanden Broecke) dé uitgelezen kans om zijn knowhow te delen met een groep andere beveiligingsagenten. Maar al snel blijkt dat het volledige Safety First-team onder het commando valt van de lokale ‘Head of Security’ Kim (gastactrice An Miller). Dirk kan het maar moeilijk verkroppen dat hij zich alleen maar mag focussen op Kinderland. Het komt tot een aanvaring tussen Dirk en Kim, die hem koelbloedig naar de parking stuurt. Niet met een positon switch, maar met een vernederende position swap.

Smos (Matteo Simoni) valt daarentegen als een blok voor de autoritaire Kim: Het is net Dirk, maar dan mét borsten. Samen met Ingrid (Ruth Beeckmans) gaat hij op zoek naar de beste liefdesverklaring. “Heeft de poes al pap gehad?” klinkt niet bepaald romantisch. Een chocoladen borstbeeld van Jean-Claude Van Damme dan, misschien?

Luc (Ben Segers) is er intussen met z’n gedachten niet bij. Zijn gsm is afgesloten, omdat zijn ex Brit de rekeningen niet meer betaalt. Hij doet er alles aan om terug aangesloten te worden. Want zoals Luc het stelt: “Onbereikbaar zijn, dat is het ergste wat er is. Ge kunt evengoed dood zijn!”

Safety First, woensdag 29 oktober om 2035 op VTM.

Bio van Safety First

Meer Over:

VTM Safety First