.
Femke Verschueren
maandag 22 maart 2021

Femke Verschueren uit Lisa bekent: “dat is mijn grootste angst”

"Ik zeg dat ook tegen mijn ouders..."

Femke Verschueren zien we tegenwoordig aan het werk in de telenovelle ‘Lisa’, maar als meisje van 11 vertegenwoordigde ze ons land al op het Junior Eurovisiesongfestival in Armenië. En die bekendheid was niet altijd even makkelijk om mee om te gaan…

Gelukkig waren sociale media nog niet zo alomtegenwoordig als nu maar ook Femke kreeg toen af te rekenen met vooroordelen. “Ik ben zelf niet gepest of zo, hoor. Ik heb een leuke tijd gehad op de middelbare school en ik had veel vrienden. Maar ik heb wél met vooroordelen te maken gehad”, getuigt de zingende actrice in Dag Allemaal.

“Ik herinner me een voorval van toen ik 17 was. Een medeleerling zei me toen: ‘Wel Femke, ik heb heel lang verkeerd over je gedacht. Ik dacht dat je arrogant was door die ‘Junior Eurosong’ en zo, maar eigenlijk ben jij echt een toffe.’ Dat deed me zoveel deugd...” bekent Femke Verschueren.

“Dat is echt mijn grootste angst: dat mensen mij arrogant zouden vinden. Ik zeg dat ook tegen mijn ouders: ‘Als ik naast m’n schoenen loop, zet me er dan terug in.’” spreekt Femke Verschueren duidelijke taal in Dag Allemaal.