.
News Image

FC De Kampioenen-acteur voor rechter

Walter Michiels stuurt zijn kat.


Waar is de tijd dat acteur Walter Michiels in FC De Kampioenen te zien was? Dat is al van in 1993 geleden, want met de herhalingen van de herhalingen van FC De Kampioenen houden wij uiteraard geen rekening. In 1993 namen cast en crew afscheid van Walter Michiels en zijn personage Pico Coppens omdat er wat problemen waren geweest met de acteur.



Sindsdien kwam de acteur regelmatig op een minder fraaie manier in de media en dat is ook nu weer het geval. Volgens Het Laatste Nieuws had de acteur zich afgelopen week moeten gaan verantwoorden voor de rechtbank in Leuven, maar de 55-jarige beklaagde daagde niet op. De advocaat van Walter Michiels kon niet meer dan aan de rechter vertellen dat zijn cliënt al een tijdje onbereikbaar is. Niemand die weet waar Michiels momenteel uithangt. De gewezen acteur moest zich voor de rechter komen verantwoorden voor feiten van drugs, diefstal en het kraken van een woning.



Tijdens een eerdere zitting kreeg Michiels het bevel om een psychiatrisch onderzoek te ondergaan zodat er over zijn gemoedstoestand kon geoordeeld worden. Of dat onderzoek gebeurd is, is niet duidelijk. De rechter geeft de advocaat van Michiels tot november de tijd om zijn cliënt te vinden en uit de nodigen. Volgens Het Laatste Nieuws zou het Openbaar Ministerie de internering van Michiels vragen.


Bio van Walter Michiels