.
News Image

Fans Niels Destadsbader reageren teleurgesteld op recent nieuws

Niels Destadsbader deelt minder leuk nieuws voor de fans.


De fans van Niels Destadsbader voelden al een week nattigheid en hun vermoeden werd zondagavond bevestigd: Niels Destadsbader geeft in 2020 geen concerten in het Sportpaleis van Antwerpen. Dat nieuws maakte de zanger zondagavond zelf bekend op zijn sociale media.

Vorige week, deze tijd, zat onze laatste show erop. Tranen in de ogen, druk van de schouders en een hart gevuld met liefde, steekt Niels Destadsbader van wal. Vandaag kondig ik een beslissing aan waar ik lang over nadacht en enkele goeie redenen voor heb. Ik heb namelijk beslist om volgend jaar géén shows te doen in het Sportpaleis, gaat de zanger verder.



Die beslissing zal wellicht al wel een tijdje geleden genomen zijn, meestal maakt een artiest een nieuwe editie bekend bij aanvang van een concertreeks. Maar dat was vorige week vrijdag niet het geval, toen al groeide het vermoeden dat Niels Destadsbader in 2020 niet voor het Sportpaleis zal kiezen. De fans van Destadsbader vinden het uiteraard jammer dat zij hun idool volgend jaar niet in het Sportpaleis aan het werk zullen zien en hopen dat er dan weer concerten in kleinere zalen zullen volgen. De zanger stelt zijn fans gerust: Ook 2020 wordt een jaar vol met leuke plannen. Ik zie jullie snel terug. Dikke zoen, Niels, besluit Niels op Instagram.

Bio van Niels Destadsbader

Meer Over:

Niels Destadsbader