.
Harry Schurmans en Olga Zelenko
donderdag 9 september 2021

Fans dringen binnen bij Harry en Olga uit The Sky is The Limit

Harry en Olga genoodzaakt te verhuizen...

Zeven jaar geleden verschenen Harry Schurmans en Olga Zelenko voor het eerst in ‘The Sky is the limit’. En ook in de nieuwe afleveringen van ‘The Sky is the limit: All-Stars editie’ zal het koppel te zien zijn. Het programma had een enorme impact op het leven van het koppel, en niet altijd een positieve impact. Zo moesten ze verhuizen naar een plek met meer privacy nadat fans ongevraagd hun tuin binnendrongen.

“Mensen kropen tussen de bomen tot in onze tuin om selfies van ons te nemen terwijl we op ons terras ontbeten, dat was niet fijn. Nu wonen we tien minuten verder van onze zaak, maar we voelen ons hier meer thuis”, vertelt Olga over de verhuis aan Story.

Het koppel vond de rust op een perceel van tweeduizend vierkante meter, volop in de natuur. En voor wie dacht dat de tuin onderhouden wordt door tuinmannen en tuinexperts, heeft het mis. Harry doet zo goed als alles zelf in de tuin.

“Ik heb gelukkig groene vingers. Gras maaien doe ik zelf, de gazon moet eruitzien als een voetbalveld, met lichte en donkere banen. Alleen het snoeien van de bomen laat ik over aan tuinmannen”, zegt Harry. Olga springt hem daarin bij “Voor Harry is onze tuin kunst. De kleuren van de bloemen en planten zijn op elkaar afgestemd zoals een schilderij in een bepaald interieur moet passen.”

Download onze app voor iOS of Android