.
Gunther Levi in Familie
woensdag 17 november 2021

‘Familie’: ontslag Gunther Levi nu al geslaagd

Maar is het ook een slimme zet?

Het nieuws over het ontslag van Gunther Levi is een hot topic. Alle kranten en tijdschriften hebben er aandacht voor, zelfs VTM NIEUWS stond dinsdagavond stil bij het ontslag van de acteur in nota bene een soap van hun eigen tv-zender. Dat de kijkers het niet eens zijn met de beslissing om Gunther Levi aan de deur te zetten, dat is een feit. Er gaan zelfs petities de ronde, kijkers hopen zo de beslissing nog terug te kunnen draaien. Zij hopen op die manier druk te kunnen uitoefenen en hopen stilletjes dat VTM Gunther toch nog aan boord zal houden. Eerder lieten de kijkers zich ook al horen toen enkele jaren geleden duidelijk werd dat Annie Geeraerts en Ray Verhaeghe minder in de soap te zien zouden zijn.

Het ontslag van Gunther Levi en Martine Jonckheere komt er niet zomaar. “In een langlopende dagelijkse serie is het noodzakelijk om steeds op zoek te gaan naar nieuwe elementen in de verhaallijnen en personages om de reeks voldoende zuurstof te blijven geven. Meer dan ooit willen we de kijkers verrassen met onverwachte plotwendingen die hen raken, beroeren en vooral ook doen meeleven", reageert Wim Feyaerts, de grote baas bij Familie.

Het vertrek van Marie-Rose De Putter en Peter Van den Bossche neemt de kijkers binnenkort mee op een rollercoaster van emoties en zal zo voor een nieuwe spanningsinjectie zorgen.
Eén ding staat vast: het afscheid van Gunther Levi bij Familie heeft voor heel wat persaandacht en beroering gezorgd. Of het nieuws over zijn vertrek ook voor hogere kijkcijfers zal zorgen is twijfelachtig.