.
News Image

Familie-actrice Silvia Claes aan de dood ontsnapt

Nu ‘slechts’ breuken over hele lichaam.


Dikke pech voor Familie-actrice Silvia Claes: vorige week was zij betrokken bij een zwaar verkeersongeval op een gevaarlijk kruispunt in Steenokkerzeel. Nadat een vrachtwagen op haar auto inreed, is duidelijk dat de actrice nog een tijdje buiten strijd zal zijn. Maar het had erger kunnen aflopen, véél erger zelfs.



Het nieuws dat Silvia Claes vorige week bij een verkeersongeval betrokken was, kwam hard aan. Niet in het minst bij haar zoon Tommy (zoon die zij samen met Gunther Levi heeft), ook bij de familie en fans van de actrice.

Op een kruispunt moest Silvia Claes linksaf slaan. Zij gebruikt de afslagstrook die daarvoor voorzien is, maar tijdens het afslaan is een vrachtwagen tegen hoge snelheid op haar wagen ingereden. Het parket onderzoekt wie er in fout is, maar volgens Dag Allemaal reed geen van beide partijen door het rode licht en was er geen drank of drugs in het spel.



De vrachtwagen reed tegen om en bij de 70 kilometer per uur op de wagen van Claes in. De impact was dan ook groot. “De auto is pas 40 meter verder tot stilstand gekomen”, vertelt de korpschef van de politie in het weekblad. “Als de vrachtwagen haar auto aan de bestuurderskant had geraakt, vrees ik dat Silvia Claes op slag dood was geweest”, klinkt het verder.



Silvia Claes moet een goede beschermengel gehad hebben. Ze had breuken over het hele lichaam en herstelt nu in het ziekenhuis. De kans dat Silvia snel weer aan de slag zal kunnen is bijzonder klein. Eerst gaat de focus op het herstel en dat herstel zal nog wel even duren.


Bio van Silvia Claes

Meer Over:

Silvia Claes Familie

Bio van Gunther Levi

Meer Over:

Gunther Levi