.
News Image

Extra concert Black Box Revelation

Eerste concert is al uitverkocht.


Hun concert in de AB op vrijdag 19 februari is nu al helemaal uitverkocht! Om deze geslaagde terugkeer te vieren, kondigen Jan Paternoster en Dries Van Dijck met veel plezier een tweede Brusselse concert aan! Black Box Revelation zal ook op zaterdag 20 februari op het podium van de Ancienne Belgique staan. Tickets zijn verkrijgbaar vanaf morgen, dinsdag 15 september, om 11 uur.



Een tweede en welverdiende kans om hun vierde album (dat in oktober in de rekken ligt) live te ontdekken! 'Highway Cruiser' werd in zes dagen opgenomen in de befaamde Diamond Mine Studio van Long Island City. De rauwe, snedige stem van Jan geeft aan de eerste single Gloria het parfum van de Amerikaanse woestijn en de krassende blues mee. Een godsgeschenk.

Na hun blije weerzien met de Belgische fans op de meest recente editie van Pukkelpop, kondigt het onversneden rock'n'roll-duo nu ook een tweede Brusselse show aan, op zaterdag 20 februarri in de AB!



Wanneer? Zaterdag 20 februari 2016 om 20 uur

Start ticketverkoop: Dinsdag 15 september om 11 uur

Tickets via de Ancienne Belgique: 02 548 24 24 of www.abconcerts.be & via Proximus Go For Music: www.proximusgoformusic.be

Ticketprijs (incl. servicekosten): 26 euro


Bio van Black Box Revelation