.
Kathleen Aerts van K3
zaterdag 11 januari 2020

Ex-K3 Kathleen ruilt stralende Zuid-Afrikaanse zon in voor België

Zangeres komt (even) terug naar ons land.


In 2015 emigreerde Kathleen samen met haar man, haar twee zonen en haar moeder naar de prachtige wijnlanden in Paarl op zo’n 40 minuten van Kaapstad. Ver van de showbizz maar met beide voeten op de grond richtten ze StievieWonderTours op: een uniek reisbureau dat ongeëvenaarde kwaliteitsreizen naar Zuid-Afrika, Namibië en Zimbabwe samenstelt. Volledig in eigen beheer en met kennis van zake.



Ondertussen is StievieWonderTours uitgegroeid tot een succesvol reisbureau met 13 vaste werknemers dat reeds zo’n 5000 zeer tevreden reizigers mocht verwelkomen. Er mag dus gerust van een zeer geslaagde carrièreswitch gesproken worden. De twee komen eerstdaags weer naar België, vooral om te werken. Maar eerst gaat het koppel voor enkele dagen naar Nederland waar zij met hun bedrijf StievieWonderTours op de Vakantiebeurs Utrecht te vinden zijn. Kathleen en Steven zijn van 16 tot en met 19 januari terug te vinden op stand 12 D046.

Van 23 tot en met 26 januari staat het duo in hal 4, meerbepaald op stand 4709 van het Vakantiesalon Antwerpen. Alsof dat nog niet genoeg is, staan Kathleen en Steven ook nog eens op het Vakantiesalon Brussel en dat van 6 tot en met 9 februari 2020. StievieWonderTours staat dan in paleis 3 op stand 3041.