.
News Image

Ex beste vriend van Hadise: “Daar wordt gewoon veel over gepraat”

Ze is geen uitzondering

Een carrière in Vlaanderen heeft ze nooit kunnen waarmaken, in Turkije daarentegen wordt ze volop op handen gedragen. Maar er wordt ook stevig geroddeld over zangeres Hadise.

Toen Hadise nog in Mol woonde waren zij en Selahattin Koçak, een Belgisch-Turkse ex-politicus, goede vrienden. Ook hij kon niet onder het nieuws uit dat Hadise na amper 5 maanden van haar partner wou scheiden na een sprookjeshuwelijk.

“Een huwelijk van zo’n vedette dat zo onwaarschijnlijk snel op de klippen loopt, daar wordt natuurlijk véél over gepraat. Zowat alle media en zelfs de kwaliteitskranten in Turkije hebben uitgebreid geschreven over de plotse breuk en over het feit dat hij zijn juwelen terugvroeg”, zegt Koçak in Dag Allemaal.

En alsof het niet meer zotter kan worden, kan het zeker. Zo zou Mehmet, de ex partner van Hadise, al een nieuwe partner hebben. Al is het dit keer geen vrouw, maar een man. Maar dat wil Selahattin nog niet meteen geloven.

“Sommige Turkse bladen schrijven eender wat, als het maar sensationeel is. IN Turkije zien we op dat vlak Britse toestanden. Ik denk dat Hadise het nu al moeilijk genoeg heeft. Zulke verhalen zullen haar geen goed doen. Helaas hebben we geen contact meer sinds ze een superster is geworden.”

Bio van Hadise

Meer Over:

Hadise