.
Evi Hanssen
zondag 22 november 2015

Evi Hanssen aan het werk als prostituee

Aj Evi, wat nu?

de vijfde en voorlaatste aflevering van het 2BE-programma Lookalikes op maandag 23 november 2015 komt Piet meer te weten over het boeiende leven van de dubbelgangers van Johan Vande Lanotte, Evi Hanssen, Wim De Vilder en Hanne Troonbeeckx.

BURGEMEESTER JOHAN VANDE LANOTTE ALS DICHTER
Piet maakt kennis met dichter Jan-Bart Demeulenaere, de ‘dubbelganger’ van politicus en burgemeester van Oostende Johan Vande Lanotte. Wanneer Piet hem confronteert met de treffende gelijkenissen met Johan Vande Lanotte, reageert Jan-Bart enigszins gepikeerd: “Och, daar gaan we weer… Het schijnt dat Vande Lanotte een slimme mens is he, maar hij heeft niet eens wenkbrauwen. En zeg nu zelf, zou jij op hem willen lijken?”

SURVIVALEXPERT WIM DE VILDER IN DE BAN VAN DE NATUUR
Piet krijgt een spoedcursus survivaltechnieken van de ‘dubbelganger’ van Wim De Vilder: Emmanuel Dewitte. Emmanuel is vol lof over Wim en vergelijkt hem zelfs met een beer: “Wim De Vilder is een zeer charismatische man met een prachtige stem. Net zoals de beer de heerser is van het oerwoud, zo is Wim De Vilder de heerser van de nieuwslezers”.

HANNE TROONBEECKX AAN HET WERK IN HET SLACHTHUIS
Piet gaat verder ook een kijkje nemen in het slachthuis waar Nancy Vanexem werkzaam is. De zelfbenoemde dierenvriend en ‘dubbelgangster’ van Hanne Troonbeeckx weet een lekker stuk vlees wel te smaken, maar begrijpt niet wat iedereen zo mooi vindt aan haar lookalike. “Hanne Troonbeeckx heeft van die joekels van borsten, precies twee Atomiumbollen. En dan heeft ze nog zo twee van die breinaalden onder haar schraal lijfje”, aldus Nancy.

EVI HANSSEN ALS STRAATPROSTITUEE
Tot slot gaat Piet langs bij de ‘lookalike’ van Evi Hanssen: Cindy Laplae. Cindy verdient de kost met tippelen en ze maakt handig gebruik van haar gelijkenissen met Evi Hanssen om potentiële klanten te verleiden. Cindy vindt wel dat ze meer klasse heeft dan haar lookalike: “Evi Hanssen presenteert programma’s dat voor 70 % bestaan uit water. Als ik iets zou doen op tv dan zou ik wel iets doen met keiveel meer inhoud”.

Lookalikes, maandag 23 november om 20.35 op 2BE.