.
News Image

Eveline Cannoot vervangt Wendy Van Wanten op Schlagerfeest Londerzeel

‘Zieke’ Wendy Van Wanten niet meer op affiche.


Afgelopen weekend kon je op de Showbizz-Site al lezen dat Wendy Van Wanten haar resterende optredens voor dit jaar geannuleerd heeft . Dat heeft uiteraard gevolgen voor de organisatoren die de zangeres op de affiche hadden staan. Eén ervan is Edwin Vleminckx van Schlagerfeest Londerzeel. Toen wij de man zondag contacteerden met de vraag wie Wendy Van Wanten op zijn evenement zou vervangen, viel de organisator uit de vlucht. “Wij vinden het spijtig dat wij het annuleren van het optreden van Wendy Van Wanten via de pers hebben moeten vernemen”, reageert Vleminckx die de zangeres een spoedig herstel wenst. De organisator begrijpt dat Wendy Van Wanten even niet in de mogelijkheid is om op te treden, alleen had hij toch wel verwacht dat het management van de zangeres hem verwittigd had. “We zijn echter niet bij de pakken blijven zitten. We zijn er in minder dan 24 uur in geslaagd om een waardige vervangster te vinden en dat is Eveline Cannoot.



Schlagerfeest Londerzeel gaat op zaterdag 23 november door. “De laatste 100 polonaiseplein kaarten zijn te verkrijgen aan 20 euro, er zijn nog slechts 20 zitplaatsen aan 26 euro”, glimlacht een tevreden organisator.

Naast Eveline Cannoot treden die avond onder andere ook Yves Segers, De Romeo’s, Sam Gooris, Bart Kaëll, Garry Hagger en Dennie Christian op.

Tickets: www.schlagerfeestlonderzeel.be .