You are here

Eva Pauwels afgekickt: “al anderhalf jaar geen druppel meer aangeraakt”

03/06/2020 12:00-

Goed nieuws over Eva Pauwels.

Eva Pauwels lijkt eindelijk weer op het rechte pad. In Humo getuigt de ex-vrouw van Jacques Vermeire dat ze aan de beterhand is. “Ik ben eindelijk op de juiste manier afgekickt,” klinkt het bij Eva Pauwels.

Eva Pauwels leek enkele jaren terug de pedalen volledig kwijt. Telkens opnieuw haalde ze ‘de boekskes’ met één of ander sappig verhaal. De afgelopen jaren was het echter stil rond Eva en toen ze haar opwachting maakte tijdens Dancing With The Stars om te supporteren voor haar dochter Julie Vermeire leek het al beter met haar te gaan.

Eva Pauwels kampte jarenlang met een alcoholverslaving. “Ik heb de voorbije twintig jaar zeker zes of zeven pogingen ondernomen om af te kicken,” onthult Eva in Humo. Maar telkens viel ze opnieuw in de val waar veel verslaafden in trappen: ‘eentje kan geen kwaad’.

Uiteindelijk waren het Eva’s ouders die haar weghaalden uit haar woonplaats Aalst. Het was alsof hun dochter eindelijk een klik maakte in haar hoofd. “Anderhalf jaar geleden ben ik er voor het eerst aan begonnen met de juiste ingesteldheid: ik stop, en vanaf dan drink ik nooit nog één glas.”

Eva Pauwels geeft toe dat cold turkey gaan de hel was. dagenlang lag ze te schudden, te zweten en over te geven in de living. “Ik vond het vreselijk dat mijn ouders dat moesten meemaken, ik schaamde me diep.”

Ondertussen gaat het weer beter met Eva Pauwels al zal ze voor altijd spijt hebben dat de drankduivel er haar van weerhield haar kinderen de jeugd te geven die ze verdienden.

Meer nieuws over:

Eva Pauwels, Julie Vermeire

Gerelateerde foto's:

Dancing With The Stars - 8

Julie Vermeire - Lint - 10/11/2019

Dancing With The Stars - 7

Julie Vermeire - Lint - 03/11/2019

Dancing With The Stars - 6

Julie Vermeire - Lint - 27/10/2019

Dancing With The Stars - 5

Julie Vermeire - Lint - 20/10/2019

Dancing With The Stars - 4

Julie Vermeire - Lint - 13/10/2019

Dancing With The Stars - 3

Julie Vermeire - Lint - 06/10/2019

Dancing With The Stars - 2

Julie Vermeire - Lint - 29/09/2019

Dancing With The Stars - 1

Julie Vermeire - Lint - 22/09/2019

Gerelateerde bio's: