.
Erik Goossens
donderdag 29 juli 2021

Erik Goossens slachtoffer van inbraak

Geen leuke dag voor Erik Goossens

Tijdens opnames voor zijn groep Grungblavers heeft een dief de wagen van Erik Goossens leeggehaald. “Echt alles is uit mijn auto gestolen. Rugzak, computer, high end koptelefoon... “, zucht de presentator en zanger.
“Woensdag om 09.50 hadden wij met de Grungblavers opnames aan de Palingbrug in Antwerpen. Onze auto stond geparkeerd op de Jordaenskaai ter hoogte van het Steen. 10 minuten later merken we op dat er een tas uit de auto gepikt werd met daarin een laptop (Macbook Pro), koptelefoon van Sony, harde schijven en nog wat anderen zaken.”

Naast de schade aan de wagen is er dus ook nog eens het materiaal dat gestolen is. De dief had best veel lef, die ging met de gestolen laptop meteen naar een winkel in de buurt in de hoop dat ze daar de laptop konden deblokkeren. Daar slaagde de dief niet in zijn opzet.
“Dieven hebben uiteraard de kans om de spullen binnen te brengen bij de politie. Jullie kunnen er toch niets mee doen wegens geblokkeerd en aangifte van serienummers bij politie”, laat Erik Goossens weten.

Download onze app voor iOS of Android

Bio van Erik Goossens en Grungblavers