.
News Image

12 Grungblavers geven virtueel kerstconcert vanuit Handelsbeurs in Antwerpen

Zij zingen voor het goede doel

Voor de allereerste keer in 7 jaar zullen alle 12 Grungblavers samen concerteren: Boogie Boy, Dirk Cassiers, Erik Goossens, Gène Bervoets, Luc Caals, Jan Van Looveren, Jean Bosco Safari, Guillaume Van der Stighelen, Stany Crets, Marc Fransen, N8N Ambach, Ludovic Nyamabo… en ook de betreurde Johny Voners zal in hun hart erbij zijn.

De Grungblavers hadden afgesproken om mekaar en hun fans in december te zien in de Lotto Arena. Helaas kan dat niet. Maar niet getreurd, ze willen wel de warmte van Kerstmis met iedereen delen door toch een keer samen te zijn met hun publiek.
Dus komen De Grungblavers naar ‘OLLE THUIS’.

Met de streaming, helpen de Grungblavers Kamiano (Antwerpen, Brussel, Luik), een initiatief van Sant’Egidio. De opbrengst van die streaming on demand op donderdag 24 december gaat integraal naar dat goede doel.
Want ook voor Kamiano is Kerstmis 2020 totaal anders. Zij willen hun ‘vrienden van de straat’ dit jaar zeker nabij zijn, met een warme feestmaaltijd en een gepersonaliseerd geschenk. Want Kerstmis is het feest van de hoop bij uitstek, van het licht in de duisternis.

Donderdag 24 december, streaming on demand vanaf 17 uur via www.degrungblavers.be
Een ticket kost 5 euro, de opbrengst gaat naar Kamiano.

Het concert is vrijdag 25 december ook te zien op ATV en HLN.