.
K3
zaterdag 23 oktober 2021

Er was meer dan 1 K3’tje die naar een psycholoog ging: “ik deed dat ook”

Verrassende uitspraak.

Wanneer je na een lange zoektocht wordt uitgeroepen als nieuwe K3’tje razen er heel wat emoties door je heen. Je wordt bovendien in één klap voor de leeuwen gegooid en je moet meteen presteren op hoog niveau. Dat maakt heel wat los bij een mens, en dat was ook zo bij Hanne, Marthe en Klaasje toen zij K3 werden.

Ook Hanne Verbruggen getuigt over die rollercoaster aan emoties in Story. “Het lijkt me gezond om bij iemand te ventileren die niets met K3 te maken heeft. Zelf heb ik ook een tijdje een psycholoog bezocht, maar dat was vooral omdat ik veel mensen in mijn omgeving had verloren. Deel uitmaken van K3 is sowieso heel overweldigend. Mensen willen veel van jou, je legt jezelf soms veel druk op.”

Hanne en Marthe verzekeren het toekomstige K3’tje dat ook hij of zij goed zal begeleid worden en dat er ook voor hen een psycholoog klaar staat. “Het is heel fijn om te weten dat je bij een buitenstaander terecht kunt, maar zelf kon ik mijn ei kwijt bij Hanne en Klaasje, omdat zij als geen ander wisten hoe het is om je leven om te gooien”, aldus Marthe De Pillecyn.

Download onze app voor iOS of Android