.
Staf en Mathias Coppens
woensdag 7 april 2021

Er komt nu ook een Arabische versie van ‘Code van Coppens’

En die werd bij ons opgenomen!

Mathias Coppens breekt internationaal door met zijn format ‘Code van Coppens’. Het programma werd eerder al verkocht aan Nederland en Denemarken en nu heeft ook de Arabische wereld het format ontdekt.

Met zijn productiehuis ‘Roses are blue’ heeft Mathias Coppens al enkele succesverhalen op zijn naam. Onder meer Down The Road komt uit zijn stal. Nu breekt Code van Coppens zelfs door in het Midden-Oosten. Klein detail: de opnames vonden in ons land plaats!

Het format zal in maar liefst 24 Arabische landen te zien zijn. Van Marokko tot Irak. “Uitzonderlijk, toch wel”, reageert Mathias Coppens in Dag Allemaal. “Het is écht iets om fier op te zijn.”

Een tv-programma in één klap aan 24 landen verkopen, is Mathias Coppens nu ‘binnen’? “Zo werkt het niet”, lacht Mathias Coppens in het weekblad. “Het is geen voetbal, hé.”

Het geld gaat trouwens niet naar Mathias, maar wel naar zijn productiehuis dat het geld meteen investeert in het nieuwe seizoen van Code van Coppens. “Om dat nog spectaculairder te maken”, onthult Mathias Coppens in Dag Allemaal.

En Mathias voegt er meteen aan toe dat het nieuwe seizoen dit najaar zal worden uitgezonden op VTM.

Bio van Mathias Coppens