.
miss belgie Emilie Vansteenkiste
maandag 5 juni 2023

Emilie Vansteenkiste: “Ik mag dit blijven doen van de organisatie”

Het is haar grote passie

Om Miss België te kunnen worden moet je niet alleen de mooiste van het land zijn, je moet ook over heel wat andere kwaliteiten bezitten. Iets wat Emilie Vansteenkiste allemaal heeft. Zij wordt ook omschreven als de meest naturelle Miss België sinds jaren.

“Maar ik blijf met mijn voetjes op de grond, daar moet je je geen zorgen over maken. Wat voor de ene mens naturel is, is voor een ander misschien iets anders. Maar het mooiste compliment dat ik al kreeg is: ‘Jij bent jezelf en hebt geen kapsones’. Je bent echt the girl next door”, vertelt Emilie in Tv Familie.

Dat Emilie knap is, daar kan je niet van onderuit. Deze jonge vrouw heeft nog lang geen plastische chirurgie nodig, al heeft ze er zelf niks op tegen.

“Mensen moeten doen waar ze zich goed bij voelen. Maar voor mezelf zie ik plastische chirurgie niet direct als een optie. Ik heb dat trouwens niet nodig, vind ik. Of klink ik nu verwaand?”

Naast haar job als Miss België is Vansteenkiste ook nog danslerares. Al ziet ze dat niet meteen als werken, maar eerder als een hobby. “Ik mag dat blijven doen omdat het echt een passie van mij is. Ik geef les in Latijnse dansen zoals de chachacha, de rumba, de samba,…”

Bio van Emilie Vansteenkiste