.
elodie ouedraogo
zondag 5 maart 2023

Élodie Ouédraogo draait liefst geen overuren in de liefde 

Ruzie maken is geen optie 

Élodie Ouédraogo leerde Jeroom kennen als een lichtjes wereldvreemde artiest die veel ’s nachts werkte en wat wantrouwend naar de wereldse mallemolen keek. Zij bracht daar toch wat verandering in, vertelt ze aan Humo.

“Ik leerde hem dat reizen fijn is, en dat je je ziel heus niet aan de bourgeoisie verkoopt als je af en toe eens fancy gaat eten in plaats van een croque uit het vuistje naar binnen te spelen”, lacht ze.

Het verschil tussen de voormalige competitieve topsporter en de kalme, milde Jeroom blijft bestaan, maar toch zegt Élodie nu thuis toch ook in de eerste plaats naar harmonie te streven. “Een ruzie uitlokken om te zien of mijn lief nog wel van me houdt: dat vind ik pathetisch”, geeft ze toe.

In de liefde heeft veel e maken met wat je zelf wil. “Als je je aangetrokken voelt dot de ‘bad boy’, dan mag je niet verlangen dat je een stabiele relatie krijgt”, legt de atlete uit.

Geluk speelt ook een rol, beseft Élodie Ouédraogo. Zij en Jeroom zijn elkaars beste vrienden. “En een relatie is werken. Maar als je voortdurend overuren moet draaien, is er iets mis”, beklemtoont ze in Humo.

Bio van Elodie Ouedraogo en Jeroom