.
Ella Leyers en Anne
woensdag 31 augustus 2022

Ella Leyers: “Ik heb daar veel meer stress voor”

Ze presenteert het nieuwe seizoen van 'De Ideale Wereld'

Met Ella Leyers heeft ‘De Ideale Wereld’ er een nieuwe presentatrice bij. Nadat Jan Jaap van der Wal zijn vertrek bij het programma aankondigde werd er meteen op zoek gegaan naar een vervanger of vervangster voor de sympathieke Nederlander. En die werd snel gevonden.

Vanaf nu is het dus Ella Leyers die de gasten ontvangt in het actuaprogramma. En het is nog maar de vraag hoe Ella naar haar gasten zal kijken. Wil ze een gesprek over de actualiteit voeren of zullen er toch vooral grappen gemaakt worden?

“Het is niet ‘De Afspraak’: we gaan niet eindeloos doorbomen over de vraag of het Keynesiaanse model iets kan betekenen in tijden van inflatie. Maar ik zou wel terug willen naar het oorspronkelijke opzet, waarbij ik samen met de gast door de actualiteit spring, en we vervolgens wel zien waar dat gesprek ons brengt – bij ernst of bij humor”, zegt Ella in Humo.

In tegenstelling tot vorig seizoen zit de gast er terug bij vanaf het begin en dat kan heel uiteenlopend worden. Van politici tot zanger, van acteur tot ééndagsvlieg.

“Ik kijk heel erg uit naar de gasten die niet meteen tot mijn eigen wereld behoren. Eigenlijk ben ik eerder zenuwachtig voor de afleveringen met de mensen die ik wel goed ken. Ik hou niet van de ons-kent-ons-theekransjes die je vaak op televisie zit.”

Bio van Ella Leyers

Meer Over:

Ella Leyers