.
News Image

Elke Clijsters schreef boek over echtscheiding

Ze hoopt er andere mensen mee te helpen.


De 32-jarige Elke Clijsters deed iets wat weinig Bekende Vlamingen doen. Ze schreef een boek over haar echtscheiding met voetballer Jelle Van Damme. Ze geeft het echte relaas weer over haar breuk met haar ex-partner. Met haar verhaal hoopt ze andere mensen te helpen, zei de zus van Kim Clijsters in Het Laatste Nieuws.

Het boek Dancing Solo is vooral een praktisch boek rond emoties en hoe je jezelf kunt versterken. Uiteraard zullen een aantal anekdotes ook niet ontbreken.

In volle vriendschap gaf het koppel elkaar weer alle vrijheid, maar ondanks de scheiding zag Elke haar voormalige man Jelle nog graag. Na zo'n breuk verandert er heel wat in het leven, zoals de financiële kant van de zaak en een andere band die ontstaat met gemeenschappelijke vrienden en dergelijke.

Elke Clijsters volgde een opleiding tot singles coach en nadat ze in 2016 weer single werd vond ze in het schrijven van haar eerste boek een nieuwe uitdaging.



Het boek Dancing Solo van Elke Clijsters is een doe-boek en bevat inspirerende quotes, telt 136 pagina's en is uitgegeven door Lannoo. Koop hier dit boek



Tekst: Nico Vanaken


Bio van Elke Clijsters en Jelle Van Damme

Bio van Kim Clijsters

Meer Over:

Kim Clijsters