You are here

Elke Clijsters en Jelle Van Damme zijn uit elkaar

08/10/2019 06:57-

Koppel nu definitief uit elkaar?

Het heeft niet mogen zijn, de tweede relatiebreuk van Elke Clijsters en Jelle Van Damme is een feit. Eerder dit jaar raakte bekend dat de zus van Kim Clijsters en topvoetballer Jelle Van Damme hun huwelijk een tweede kans gaven. Het Laatste Nieuws schrijft dinsdag dat de twee weer vrijgezel zijn.

In 2008 trouwden Elke Clijsters en Jelle Van Damme, het koppel kreeg twee kinderen Cleo en Cruz. Maar zes jaar na hun huwelijk doken de eerste geruchten over een relatiebreuk op. Toch zetten de twee nog enkele jaren door, om in 2016 te besluiten dat het beter was elkaar niet meer te zien. Het gevolg was een (v)echtscheiding. De twee kwamen eerder dit jaar terug samen. Op Instagram schreef Jelle Van Damme toen dat hij gelogen heeft én fouten gemaakt heeft. Om misverstanden en roddels te vermijden greep Jelle Van Damme de kans om enkele dingen uit te leggen. “Ja, ik heb het verknald, ik heb gelogen, ik heb fouten gemaakt, ik heb iemand pijn gedaan en daarvoor neem ik alle verantwoordelijkheid op mij. Maar ik heb vooral geleerd van de fout die ik gemaakt heb”, schreef Jelle op Instagram. "Ik ben niet iemand die zich schaamt voor wat zijn verleden. Eigenlijk ben ik écht wel trots. Ik weet dat ik fouten gemaakt heb, nu ik er op terugkijk waren dat mijn grootste levenslessen. Niemand is perfect. We maken allemaal fouten. We zeggen ook verkeerde dingen. We vallen. We staan weer op. We leren. We gaan verder, we leven. Echte liefde keert altijd terug”, weet Jelle Van Damme. “Ik wil gewoon dat jij weet dat jij op het einde van de dag mijn schat bent. Jij bent het altijd geweest”, besloot Jelle op Instagram.

Tijdens een interview met Nina nam Van Damme alle schuld op zich. "Ik heb destijds de basis beschadigd: vertrouwen. ik heb fouten gemaakt, ik ben ontrouw geweest, ik heb daarover gelogen. Elke is altijd open en eerlijk. Maar ik ben dat in onze relatie nooit geweest. Ik praatte niet, ik kropte alles op, en alles is ontploft. Wij zijn uiteindelijk gescheiden, maar op de één of andere manier trokken we altijd weer naar elkaar toe. Die aantrekkingskracht bleef overeind. We hebben de jongste twee jaar een aantal keren geprobeerd om weer samen te zijn, maar dat lukte nooit. Omdat ik niet eerlijk kon zijn over alles wat er gebeurd was. Het is nu eenmaal moeilijk om over je fouten te praten tegen de persoon die je het liefst van al ziet en die je zo hard gekwetst hebt. Maar ik ben de laatste tijd op dat vlak fel gegroeid", weet Jelle Van Damme, iets wat zijn partner Elke bevestigde. En toch zijn de wonden niet geheeld en is het koppel terug uit elkaar.

“Acht maanden geleden probeerden ze hun relatie nieuw leven in te blazen. Helaas is dit niet gelukt en gaan ze ieder hun eigen weg. Ze blijven uiteraard gezamenlijk voor hun kinderen Cruz en Cleo zorgen”, zo citeerde Het Laatste Nieuws de officiële mededeling.

Meer nieuws over:

Elke Clijsters, Jelle Van Damme

Gerelateerde bio's: