.
Eline De Munck
zaterdag 30 april 2022

Eline De Munck: ‘Iemand moet de prijs betalen’

"Ik probeer sociaal verantwoord te ondernemen op alle vlakken."

We kennen Eline De Munck als actrice en presentatrice, maar de laatste jaren bouwde ze gestaag verder aan de groei van haar eigen zaak. Ze ontwerpt en verkoopt op een duurzame manier kledij en brillen.

“Voor mij is het aspect duurzaamheid van groot belang”, steekt ze daarover van wal. “Mijn ontwerpen en producten zijn geen zogenaamde 'wegwerpartikels' die je na een paar maanden al kan afschrijven. Wat wij maken, is ontworpen om een hele tijd mee te gaan.”

Eline is dus een duurzame onderneemster. “Ik probeer sociaal verantwoord te ondernemen op alle vlakken. Van mijn collecties tot mijn personeel. Ik moedig het enorm aan als iemand na een tijd weer op de normale arbeidsmarkt wil terugkeren”, laat ze zich uit.

Zo betekenen solden voor Eline geen waardeverlies voor haar producten. “Het is niet omdat solden bestaan, dat een stuk ineens minder waard zou zijn”, zegt ze daarover in Billie, een weekendbijlage van Gazet van Antwerpen.

Dat webshops hun klanten proberen lokken met zaken als gratis levering, voelt voor Eline eveneens dubbel aan. “Er bestaat gewoon geen gratis levering, dat is onmogelijk. Kijk maar naar de recente verhalen over PostNL. Iemand moet altijd de prijs betalen”, besluit ze.

Download onze app voor iOS of Android

Bio van Eline De Munck

Meer Over:

Eline De Munck