.
Eline De Munck
zaterdag 15 mei 2021

Eline De Munck: “hier kan de overheid niets aan doen”

"Dit is een geval van overmacht."

Eline De Munck blijft nuchter naar de coronacrisis kijken. Zelf is ze nog maar weinig geconfronteerd geweest met het virus en daar is een goede reden voor.

“Ik denk dat zowat al mijn vrienden en familieleden zich netjes aan de regels hebben gehouden. En dat loont, duidelijk”, vertelt de zaakvoerder van brillenmerk Odette Lunettes in TV Familie.

“Wanneer ik in de krant lees dat mensen in winkels geen mondmasker willen dragen - en niet om medische redenen - vind ik dat getuigen van weinig burgerzin. Mensen vitten weleens op de politiek. ‘We moeten dit’ en ‘We mogen niet dat’… De overheid is nu de kop van Jut, maar deze pandemie is een geval van overmacht”, klinkt het nuchter bij Eline De Munck.

Eline zal zich ook sowieso laten vaccineren wanneer ze aan de beurt is: “Ik ben een believer van vaccins en ik geloof dat de medische wereld het virus kan en zal uitroeien. Je laten inenten doe je overigens niet alleen voor jezelf, maar voor iedereen die je lief is”, benadrukt Eline De Munck in TV Familie.