.
Eline De Munck
donderdag 18 april 2024

Eline De Munck en Rock Werchter slaan voor de eerste keer de handen in elkaar

Samenwerking zorgt voor limited edition zonnebrillen met uniek festivaldesign

Eline De Munck telt alvast af naar de festivalzomer en lanceert een gloednieuwe samenwerking. Met haar Belgisch brillenmerk Odette Lunettes slaat ze voor de eerste keer de handen in elkaar met Rock Werchter voor een gezamenlijke collectie zonnebrillen: ‘Odette Lunettes X Rock Werchter’. Deze unieke collab van twee Belgische merken werd vandaag, donderdag 18 april 2024, officieel onthuld en gevierd. Dat gebeurde met een live optreden van BLUAI, die als nieuwe act op de Main Stage van Rock Werchter werd aangekondigd. De collectie zonnebrillen is vanaf vandaag te koop.
“Geen zomer zonder festivals. Ik denk stiekem nog altijd met veel heimwee terug aan mijn jarenlange festivalverleden bij JIM, waarbij ik steevast op Rock Werchter te vinden was. We zijn heel trots op deze unieke samenwerking met één van onze Belgische festivals der festivals. Ik hoop alvast dat de festivalgangers zullen shinen met 1 van de zonnebrillen uit de Odette Lunettes X Rock Werchter-collectie. Onze samenwerking met Rock Werchter is niet toevallig: een festivalganger een goede én mooie zonnebril aanbieden, die veel langer dan één zomer meegaat en dus een duurzaam karakter heeft, is de ambitie”, vertelt Eline De Munck.

Ook Lynn Goethals, brand partnerships manager van Rock Werchter is zeer enthousiast over de samenwerking:“Wij vinden het belangrijk om ambassadeur te kunnen zijn van wat goed is in ons land. De beste Belgische acts schitteren op onze podia. Maar op Rock Werchter bieden we ook lekkere bieren en heerlijke cuisine locale aan. Met deze samenwerking begeven we ons op nieuw terrein. Deze collectie die Odette Lunettes heeft ontworpen is echt origineel. De zonnebrillen stralen rock ’n roll en vooral veel karakter uit.”

Het unieke aan deze zonnebrillen in vergelijking met de andere Odette Lunettes-brillen, is dat de brillen geïnspireerd zijn op gitaren. “Wat past er beter bij een festivalgevoel dan een stevige gitaar? We konden niet anders dan die inspiratie meenemen in onze zonnebrillen, want het is een prima match met Rock Werchter dat over genres heen rockt. We duimen nu al volop dat er veel zon zal zijn tijdens het Werchter-weekend”, lacht Eline De Munck.

De ‘Odette Lunettes X Rock Werchter’-collectie bestaat uit vier unisex zonnebrillen: The Riff, The Wah, The Fuzz en The Trill. De naam van elke bril refereert naar een toepasselijke gitaarterm en is telkens in twee verschillende kleuren te verkrijgen: zwart en havana donkerbruin. De brillen zullen uiteraard tijdens het festivalweekend van Rock Werchter te verkrijgen zijn in het Festivalpark zelf. Maar wie graag vooruitkijkt naar de zomer met een ‘Odette Lunettes X Rock Werchter’-zonnebril kan vanaf vandaag terecht in de Odette Lunettes Stores in Antwerpen, Gent, Knokke, Hasselt, Brugge en Maasmechelen Village, via odettelunettes.com en rockwerchter.be. Een zonnebril uit deze nieuwe collectie kost 99 euro.

Bio van Eline De Munck

Meer Over:

Eline De Munck