You are here

Eline De Munck doet slip uit

07/03/2013 18:59-

Voor wie deed de blondine dat?

Gunther Desamblanx laat weer van zich horen en hoe. De presentator nam de telefoon, drukte het telefoonnummer van Eline De Munck in en even later kreeg hij de stem van Eline De Munck te horen. Zonder zich voor de stellen vroeg de presentator van Studio Brussel of Eline even haar onderbroek kon uitdoen. Eline twijfelde geen moment en deed wat haar werd gevraagd. Enkele seconden later vertelde Eline doodleuk dat haar onderbroek uit was waarop Gunther repliceerde dat hij dan verder kon met zijn show.

Vorig jaar zorgde Gunther D nog voor veel heisa toen hij onaangekondigd Jelle Cleymans opbelde en Jelle meteen op de radio te horen was. Die was enorm verbaasd omdat de presentator niet op voorhand gevraagd had of hij Jelle kon bellen. Cleymans hing toen de telefoon op toen hem gevraagd werd naar welk pretpark Jelle op vakantie zou gaan.

Ongetwijfeld was het gesprek met Eline De Munck wel op voorhand geregeld maar of Eline De Munck haar onderbroek écht heeft uitgedaan tijdens het telefoongesprek is wel bijzonder twijfelachtig. Of zou ze toch...?

Tags: