.
News Image

Eerste optreden voor Vlaanderen Boven Band

De primeur is op 26 mei voor Schelle.


Heel wat mensen keken al een tijdje uit naar het eerste optreden van de Vlaanderen Boven Band. Nu zaterdag, 26 mei is het dan zover tijdens de Dag van de Schellenaar. Hun optreden is voorzien van 20.15u tot 21.30u.

De Vlaanderen Boven Band brengt verrassende gastartiesten mee, twee per show, die vooraf worden aangekondigd. Het lijstje artiesten dat toezegde is indrukwekkend: Free Souffriau, Loredana, Raf Van Brussel, Wim Soutaer, Barbara Dex, Mathias Vergels, Maureen, Mama’s Jasje en Tinne Oltmans.



Voor het eerste optreden, in Schelle is Gene Thomas zoals steeds de gastheer. Hij zal Raf Van Brussel en Tinne Oltmans meebrengen. Gene en zijn band spelen herkenbare songs waaronder ‘Ik wil je’ van De Kreuners, ‘Liefde voor muziek’ van Raymond Van Het Groenwoud, ‘Allemaal’ van Wim Soutaer en ‘Ik hou van u’ van Noordkaap. Ook Gene’s eigen werk komt aan bod. ‘Voor haar’, ‘Wees van mij’ en de grootste X-Session-hit ‘On and On’ halen zeker de setlist.



Die dag zakt trouwens niet alleen de Vlaanderen Boven Band af naar Schelle. Vanaf 14 uur valt er daar al heel wat te beleven, met optredens van Dynamo Zjoss, De Bende (Lisa Michels en Joyce Beullens) met Piet Piraat, Paul Michiels en Music on Wheels.



De inkom bedraagt € 2 voor toegang tot het park en € 4 voor toegang park en attracties speeldorp in en rondom de sporthal. Betalen kan aan de kassa’s in het park (ingang via de Parklaan en via Dendermondestraat) en aan de kassa in de sporthal.

Alle info is terug te vinden op schelle.be.



(Nico Vanaken)


Bio van De Bende, Lisa Michels, Joyce Beullens en Piet Piraat

Bio van Gene Thomas, Raf Van Brussel en Tinne Oltmans